Reglement terras

Reglement terrasverkiezing

In 1999 is de stichting Halfvasten gestart met het organiseren van de Halfvastenoptocht, en dit jaar vieren wij als Halfvastenorganisatie ons 21 jarig jubileum.

Een mijlpaal waar wij als organisatie ontzettend trots op zijn.

Dit alles hebben wij alleen kunnen realiseren mede dankzij de tomeloze inzet van de vele vrijwilligers, gemeente Zevenaar en instanties.

Dus hoe mooi zou het zijn als u met uw buurt of vriendenkring ons jubileum jaar op zou willen luisteren met een schitterend tevens gastvrij terras.

Dit alles zou de Halfvastenoptocht compleet en tot een onvergetelijk feest maken. Laten we aan de vele bezoekers zien waar een klein dorp als Angerlo groot, maar ook gastvrij in kunnen zijn.

Twee vakbekwame juryleden zullen dit jubileumjaar de terrassen onder een kritisch oog onderwerpen. Zij zullen drie beoordelingsnormen hanteren,  dit om tot een objectief oordeel te komen.

Deze zijn: 1) Originaliteit  2)Gezelligheid 3) Gastvrijheid

1)Originaliteit: 

Heeft het terras een carnavaleske uitstraling, en geven ze de gasten daarin een goed gevoel.

2)Gezelligheid:

Heeft het terras een aangename atmosfeer waardoor de gasten zich op hun gemak voelen.

3)Gastvrij:

Ontvangt men de gasten in goede wil, waarbij een glimlach en de gastvrijheid de doodgewoonste zaak is.

Belangrijk in de beoordeling is dat het terras niet op een commerciële wijze wordt geëxploiteerd en zich strikt houdt aan de drank regelgeving, dus geen drank verstrekken onder 18 jaar.

Aangezien Angerlo op deze dag als evenemententerrein wordt beoordeeld, dat wil zeggen dat de organisatie verantwoordelijk is voor alle calamiteiten die op deze dag plaatsvinden verzoeken wij u doch zeer dringend geen glaswerk te gebruiken. Het nuttigen van drank is daarom alleen toegestaan in plastic bekers en of blik.

Na afloop van het evenement gaan we er van uit dat u uw terras netjes opruimt, met andere woorden ‘’houdt Angerlo schoon’’!

De uitverkiezing zal om 16.30 uur plaatsvinden in de feesttent, een schitterende bokaal en een daverend applaus van het publiek zal u deel zijn.

 

Facebook Image
Follow Us On Twitter - Image